title

Karrier

Álláslehetőségek a Homm-nál

Csapatunkat jól képzett, több éves, esetenkét évtizedes személyszállítási tapasztalattal rendelkező, cégünk iránt elkötelezett munkatársak alkotják. Megvalósítottuk az őszinte, nyílt párbeszédet a vállalat vezetése és a munkatársak között, ami lehetővé teszi a jó ötletek, de a megoldandó problémák felszínre jutását is. Minden dolgozónk ismeri és azonosul céljainkkal, azok elérése érdekében a lehető legjobb minőségben végzi munkáját.

Amennyiben kihívásokkal teli, változatos munkalehetőséget, versenyképes juttatásokat és folyamatos fejlődést keres, legyen Ön is csapatunk tagja!

 

Aktuális állásajánlataink:

 

Autószerelőket keresünk nettó 200-250 ezer Ft fizetéssel!

Autóbuszok és tehergépjárművek javításában jártas szerelőket keresünk a XI. kerületbe azonnali kezdéssel. Autószerelő végzettség szükséges.

Jelentkezni László István műszaki vezetőnél lehet az alábbi elérhetőségeken:
Email: laszlo.istvan@homm.huTelefon: +3620/580-4620


Karosszéria lakatosokat keresünk!

Autóbuszok és tehergépjárművek javításában jártas karosszéria lakatosokat keresünk a XI. kerületbe azonnali kezdéssel. Karosszéria lakatos végzettség szükséges.

Jelentkezni László István műszaki vezetőnél lehet az alábbi elérhetőségeken:
Email: laszlo.istvan@homm.huTelefon: +3620/580-4620


Autóbusz vezető kollégákat keresünk!

Munkatársakat keresünk az ország egész területéről kiemelt bérezéssel, szálláslehetőséggel, munkába járás térítéssel. D kategóriás jogosítvány, GKI vizsga megléte szükséges.

Jelentkezni Budai Zsolt forgalmi vezetőnél lehet a budai.zsolt@homm.hu e-mail címen illetve munkaidőben a +36-70-378-8486 telefonszámon lehet.