title

Helyi közlekedés

Helyi járat - BudaörsBudaörsi Helyi Járat

A Homm Kft. hosszú ideje részese Budaörs helyi közlekedésének. Az első időszakban több szolgáltatóval együttműködve (BKV, Volánbusz), alvállalkozóként elégítette ki a városi utazási igényeket.

A több különböző járatformáció után 2010. május 1-én indultak az egybeszerkesztett és komplett szolgáltatást nyújtó 288 és 289-es járatok Budaörsön.

Az autóbuszvonalak életre hívását – elsősorban – az I.-es iskola Hárfa utcába költözése váltotta ki. Társaságunk a kezdetektől részese volt a forgalom lebonyolításának.

2013. május elsejétől egyedüli helyi szolgáltatóként biztosítjuk a biztonságos, megbízható, pontos eljutást.

Ehhez új, az igényeket legjobban kielégítő, csúcsminőséget képviselő, egyedi kialakítású autóbuszokat szereztünk be.

A 288-as viszonylat a lakótelepi végállomástól a Törökugrató megkerülésével az Egészségügyi Központ és a Templom tér érintésével az uszodánál, a vasútállomásnál és a temetőnél megállva a Kamaraerdőbe közlekedik. Hosszú útvonalával sokrétű utazási igényt tud kielégíteni.

A 289-es viszonylat is az autóbusz végállomástól indul a lakótelep nyugati területét körbejárva az uszodáig azonos vonalon közlekedik a 288-as autóbusszal. Ezután a város keleti részén más autóbuszok által nem érintett területen haladva a Farkasréti úton fordul vissza a városközpont felé.

A teljesítés teljes időszakában kiegyensúlyozott és zökkenőmentes az együttműködésünk az Önkormányzattal. A menetrendet folyamatosan felülvizsgáljuk és hozzáigazítjuk az aktuális lakóssági igényekhez. Így sikerült még egyenletesebbé tenni az autóbuszok közlekedését. A változtatásokkal megvalósult sokak kívánsága, hogy virtuális vonalként a két viszonylat egy harmadik vonalat hozzon létre. Az összehangolt és egész nap biztosított átszállási lehetőség jó kapcsolatot teremt az Ötvös utcai végállomás és a Kamara erdő között, megkönnyítve a vasútállomás és a temető elérését a város keleti felében lakóknak is.

Az autóbuszon az utazás továbbra is díjmentes.

Az autóbuszok közlekedéséről ezen a honlapon itt és a www.budaors.hu honlapon találnak adatokat.

Kérjük, észrevételeiket, véleményüket írásban a budaors@homm.hu juttassák el hozzánk. Ha kérdésük van a járat menetrendjéről, útvonaláról pillanatnyi forgalmi állapotáról a 20/269-75-21-es telefonszámon is rendelkezésükre állunk.

Jó utazást kívánunk!
HOMM Kft.

Save

Save

MENETRENDEK

288 – Budaörs lakótelep —> Kamaraerdő Iglói köz

288 – Kamaraerdő Iglói köz —> Budaörs lakótelep

289 – Budaörs lakótelep —> Ötvös utca

289 – Ötvös utca —> Budaörs lakótelep

Save

Save

Save

Save