title

Rólunk

Homm csapat

Homm csapat

Csapatunkat jól képzett, több éves, esetenkét évtizedes személyszállítási tapasztalattal rendelkező, cégünk iránt elkötelezett munkatársak alkotják.

Megvalósítottuk az őszinte, nyílt párbeszédet a vállalat vezetése és a munkatársak között, ami lehetővé teszi a jó ötletek, de a megoldandó problémák felszínre jutását is.

Minden dolgozónk ismeri és azonosul céljainkkal, azok elérése érdekében a lehető legjobb minőségben végzi munkáját.

Cégtörténet

A Homm Kft. elődje 1989-ben kezdte meg tevékenységét egyéni vállalkozásként. Ebből – a kezdetektől autóbuszos személyszállítással foglalkozó vállalkozásból – alakult meg 1991-ben a Homm Bt., majd 1999-ben a Homm Kft. A vállalkozás  kezdetben idegenforgalmi személyszállítással foglalkozott, majd 2000-ben megnyerte első dolgozószállítási szerződését, amelyet újabbak követtek.

Cégünk életének, jelentős állomása a menetrendszerinti közlekedésben elnyert első munkánk. 2005-ben a Volánbusz Zrt. által megjelentetett  közbeszerzési pályázaton, az országban elsőként nyertünk alvállalkozóként járatüzemeltetést,  Bana-Budapest-Bana viszonylaton.

További jelentős állomásnak tekintjük, az immár saját jogon elnyert Szentendre város helyi közlekedését 2012-ben, majd  Budaörs város helyi közlekedésének elnyerését 2013-ban.

Társaságunk az alábbi üzletágakat működteti;

– Dolgozószállítás
– Helyi közforgalmi menetrendszerinti közlekedés
– Helyközi, – távolsági menetrend szerinti közlekedés
– Nemzetközi menetrendszerinti közlekedés
– Különjárati közlekedés
– Használt autóbusz flottakereskedelem

Megalakulásunk óta dinamikusan növekvő vállalkozásként az árbevételünk 2007-ben  átlépte az 1 milliárd, majd a folyamatos növekedésnek köszönhetően 2015-ben meghaladta a 3 milliárd forintot.

Az elmúlt években az ország  meghatározó autóbuszos személyszállító cégévé váltunk.

Kiemelten fontos számunkra a Magyar Olimpiai mozgalomban való társadalmi szerepvállalásunk. Büszkén mondhatjuk magunkénak a Magyar Olimpiai Csapat földi szállítója címet 2002 óta.

Valljuk, hogy a személyszállításban, mivel embereket szállítunk, csak odafigyeléssel és törődéssel érdemes szolgáltatni.