Európai Uniós támogatásból megvalósuló fejlesztések
title

Rólunk

Homm csapat

Homm csapat

Csapatunkat jól képzett, több éves, esetenkét évtizedes személyszállítási tapasztalattal rendelkező, cégünk iránt elkötelezett munkatársak alkotják.

Megvalósítottuk az őszinte, nyílt párbeszédet a vállalat vezetése és a munkatársak között, ami lehetővé teszi a jó ötletek, de a megoldandó problémák felszínre jutását is.

Minden dolgozónk ismeri és azonosul céljainkkal, azok elérése érdekében a lehető legjobb minőségben végzi munkáját.

Cégtörténet

A Homm Kft. elődje 1989-ben kezdte meg tevékenységét egyéni vállalkozásként. Ebből – a kezdetektől autóbuszos személyszállítással foglalkozó vállalkozásból – alakult meg 1991-ben a Homm Bt., majd 1999-ben a Homm Kft. A vállalkozás  kezdetben idegenforgalmi személyszállítással foglalkozott, majd 2000-ben megnyerte első dolgozószállítási szerződését, amelyet újabbak követtek.

Cégünk életének, jelentős állomása a menetrendszerinti közlekedésben elnyert első munkánk. 2005-ben a Volánbusz Zrt. által megjelentetett  közbeszerzési pályázaton, az országban elsőként nyertünk alvállalkozóként járatüzemeltetést,  Bana-Budapest-Bana viszonylaton.

További jelentős állomásnak tekintjük, az immár saját jogon elnyert Szentendre város helyi közlekedését 2012-ben, majd  Budaörs város helyi közlekedésének elnyerését 2013-ban.

Társaságunk az alábbi üzletágakat működteti;

– Dolgozószállítás
– Helyi közforgalmi menetrendszerinti közlekedés
– Helyközi, – távolsági menetrend szerinti közlekedés
– Nemzetközi menetrendszerinti közlekedés
– Különjárati közlekedés
– Használt autóbusz flottakereskedelem

Megalakulásunk óta dinamikusan növekvő vállalkozásként az árbevételünk 2007-ben  átlépte az 1 milliárd, majd a folyamatos növekedésnek köszönhetően 2015-ben meghaladta a 3 milliárd forintot.

Az elmúlt években az ország  meghatározó autóbuszos személyszállító cégévé váltunk.

Kiemelten fontos számunkra a Magyar Olimpiai mozgalomban való társadalmi szerepvállalásunk. Büszkén mondhatjuk magunkénak a Magyar Olimpiai Csapat földi szállítója címet 2002 óta.

Valljuk, hogy a személyszállításban, mivel embereket szállítunk, csak odafigyeléssel és törődéssel érdemes szolgáltatni.

 

Homm Károly
ügyvezető igazgató

 

 

Tóth Balázs
ügyvezető igazgató